Γενικοί Όροι Χρήσης

Ο διαδικτυακός τόπος www.expertenergy.gr, από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται ως o διαδικτυακός τόπος της Εταιρείας, είναι η ηλεκτρονική σελίδα προβολής και διάθεσης των υπηρεσιών & προϊόντων μέσω Διαδικτύου, όπως και ενημέρωσης της εταιρείας «Σ. Σακελλαρίου και ΣΙΑ ΕΕ», από εδώ και στο εξής καλούμενη για λόγους συντομίας Εταιρεία.
Ο επισκέπτης/χρήστης των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου της Εταιρείας υπόκειται στους πιο κάτω όρους, τους οποίους οφείλει να διαβάσει προσεκτικά διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση του στον διαδικτυακό αυτό τόπο συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση του στους όρους αυτούς. Σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με κάποιον από τους πιο κάτω όρους, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το διαδικτυακό αυτό τόπο.

Ο επισκέπτης/χρήστης των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του διαδικτυακού αυτού τόπου, οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες. Ο επισκέπτης/χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιεί τo ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιονδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

Το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, των κειμένων, φωτογραφιών, βίντεο, γραφικών, προϊόντων και υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύονται από τις εθνικές νομοθεσίες και διεθνείς συμβάσεις.
Επομένως, απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε αναπαραγωγή (reformatting), αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site.
(mirroring) του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου της Εταιρείας χωρίς την προηγούμενη γραπτή έγκριση του Δικαιούχου. Εξαιρείται η εκτύπωση μέρους του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου της Εταιρείας, με αποκλειστικό σκοπό την υποβολή παραγγελίας ή τη χρήση του για αγορές.

Ο διαδικτυακός τόπος της Εταιρείας μπορεί να εμπεριέχει συνδέσμους και ενδείξεις με σελίδες που ανήκουν και διατηρούνται από τρίτους. Η Εταιρεία δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, ποιότητα ή/και πληρότητα των παρεχόμενων από τρίτους υπηρεσιών ή προϊόντων και δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ελλείψεις, λάθη ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παράλειψη παρατηρηθεί στις σελίδες αυτών. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων και τις ενέργειες τρίτων και σας προτρέπει να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τους όρους χρήσης όλων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την επίσκεψη/χρήση των ιστοσελίδων τρίτων, ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει απευθείας με τις αντίστοιχες ιστοσελίδες και τις εταιρίες αυτών, οι οποίες φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. O επισκέπτης/χρήστης των ιστοσελίδων αυτών φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη χρήση των διασυνδέσεων και ενδείξεων των τρίτων. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Οι πληροφορίες των προϊόντων, πληροφορίες προσώπων και συντελεστών των προϊόντων, οι τεχνικές λεπτομέρειες και οι φωτογραφίες αυτών, που δημοσιεύονται online στο διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας, προέρχονται από τους συνεργάτες, προμηθευτές ή κατασκευαστές. Η Εταιρεία δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ελλείψεις, λάθη ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παράλειψη στα στοιχεία αυτά. Η Εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο τους. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν να λειτουργήσουν δεσμευτικά για την Εταιρεία.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, καιρικές συνθήκες, κ.α.), δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας στο προκαθορισμένο διάστημα που έχουμε ορίσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας ενημερώσετε σχετικά με τον αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υπό τα νέα δεδομένα και σε νέο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 524/2013 και τον Νόμο 133(Ι)/2013 προβλέπεται πλέον η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από τον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας μπορεί να κινήσει την διαδικασία Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) δια μέσου της πλατφόρμας ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών στο http://ec.europa.eu/odr.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων του ονοματεπώνυμου και της διεύθυνσής σας, προστατεύονται με τη χρήση του πρωτοκόλλου SecureSocketLayer (SSL) και κρυπτογραφούνται με 256-bit, το πιο εξελιγμένο αυτή τη στιγμή πρότυπο ασφάλειας, πριν αποσταλούν μέσω Internet σε εμάς. Η Εταιρεία κατέχει πιστοποιητικό αυθεντικότητας από από τον διεθνή οργανισμό Internet Security Research Group, Let’s Encrypt, το οποίο πιστοποιεί ότι το πρωτόκολλο SSL είναι γνήσιο και αυθεντικό, επιβεβαιώνει την ταυτότητα της εταιρείας μας και την ηλεκτρονική της διεύθυνση (URL), και κρυπτογραφεί όλα τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται στις ιστοσελίδες μας. Όποτε χρησιμοποιείτε ασφαλείς σελίδες, η ηλεκτρονική διεύθυνση στο πρόγραμμα πλοήγησής (browser) σας θα πρέπει να αρχίζει από https:// αντί για http://. Επίσης, στο πρόγραμμα πλοήγησής σας θα πρέπει να εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης (statusbar), στο κάτω δεξί μέρος του, ένα κλειδωμένο κίτρινο λουκετάκι, το οποίο δηλώνει ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον και το οποίο μπορείτε να επιλέξετε για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το πιστοποιητικό.

Η τελευταία ενημέρωση των παρόντων Όρων Χρήσης έχει γίνει στις 10/01/2024. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διορθώσει τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή και να ενημερώσει αναλόγως το διαδικτυακό της τόπο.

Οι παρόντες όροι υπόκεινται στις διατάξεις των νόμων του Ελληνικού Δικαίου. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια στην Ελλάδα.

Ζήτησε να σε καλέσουμε!

    Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
    και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας!


    Ναι